Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2018 22:09 - Започваме спешни спасителни операции по прорицаваното отдавна и започнало вече потъване на Цариград и Южна Гърция!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2027 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 16.01.2018 02:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Предстоят събития ...началото ще е внезапното потъване на Цариград и Южна Гърция.
Слугите на опашатия не бива да забравят, че зад нас е Онзи, Който доведе Българския род от звездите и ни даде ОРЕНДА - та."

Това са пасажи от пост от серията традиционни импресийни дайджест публикации на Митко Станчев – здрав и силен Български тревожно – метежен Дух, патриот и посветен  феноменен Българин от Божия потомствен династичен род Дуло, който е само от генетични потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена.
 
Mitko Stanchev
https://www.facebook.com/mitko.stanchev.3/posts/1674004995991129?pnref=story

Ето цялата кратка, но изразителна и точна публикация:
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ЕС определено е враг на България и е заинтересован армията ни да е в окаяно състояние, образованието и промишлеността - съсипани.

ЕС прави всичко възможно Българският народ да е обречен на страх и глад, да бъдат непрестанно насаждани противоречия на верска или друга основа.
Политиката на ЕС по отношение на България би могла да бъде квалифицирана като юде - ционистка.
Русия като че ли е по-малък враг, въпреки антиБългарската си имперска политика.
Когато говоря за Русия, изобщо нямам в предвид руския народ - това са две различни неща.
Само вижте кои са в управлението на Русия - хазари ашкенази.
Другите ни врагове са сърбите, гърците, румънците и на последно място - турците.
Обаче от всички изброени до тук слуги на сатана, най-опасен е вътрешният юде - ционистки враг и за жалост той се е промъкнал до възлови места в управлението на страната.
Слугите на опашатия не бива да забравят, че зад нас е Онзи, Който доведе Българския род от звездите и ни даде ОРЕНДА - та.
Предстоят събития ...... началото ще е внезапното потъване на Цариград и Южна Гърция.
Бъдете нащрек !
Фир БОЛГ !
I Y I 
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Mitko Stanchev

https://www.facebook.com/mitko.stanchev.3/posts/1674004995991129?pnref=story 
 
И два коментара под публикацията:

Franko Grant


Не знам дали Цариград ще потъне, но знам, че онези, така наречени гърци, ще признаят публично, че българите са създали гръцката култура. Ще излязат на бял свят и ръкописи на български език от Омир, Питагор и др. 

инж. Иван Дунчев 

Имаме пълно принципно съгласие с емоционално – импресийните патриотични и родолюбиви политически и исторически коментари и анализи на винаги точния Български посветен и патриот Митко Станчев, като от страна на екипа ни правим някои допълнения и разяснения, както в този случай ще направим това в частта на апокалиптичното прорицание от публикацията.

В блога ни с нашите просветителски статии и лабораторни експериментални реалити занятия със живото Божие вълшебно слово, ние сме ви разкрили, че всички пророчества на големите пророци, както и на най – голямата пророчица от 20 век – Света Ванга и другите Български пророци като Света Севрюкова, са задължително в засекретена форма и са зашифровани винаги с единен общ универсален код и език. 
Каноничният постулат на херметичната жреческа практика е всички пророчества на висшо ниво да носят информация за Българските Богове Демиурзи и за скритата Българска родова памет и история,

Кодът и езикът на всички пророци по света е Свещеният шифър, защото те всички до един са посветени Българи и крипто – Българи от феноменния Български жречески род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, разпръснали генетичните си потомци сред всички племена за техен духовен интелектуален прогресивен елит и духовни водачи и надзорници! 
Повечето важни пророчества по принцип са облечени в привидна негативна апокалиптична обвивка на регионално или глобално ниво, която се премахва след правилното не тълкувание, а след точния и прецизен превод 1:1 с инструментариумът на Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез 

Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2
 от 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

чрез който се разкрива истинското превантивно послание от Боговете ни, ретранслирано чрез техните посредници и ретранслатори на Земята – Българските пророци.      
  
Правият текст и смисъл на пророчеството ни насочва към съответно конкретно предстоящо събитие, процес, тема и проблем, които винаги се дават за доброто на човека и хората, но при които винаги има два възможни варианта – на благоприятен добър или неблагоприятен лош изход от тях, като ни се предоставя право на избор на варианта чрез откриването на Боговете ни, имплантирани в тия пророчества чрез Свещения шифър, и с молитвено прошение към Тях за желания от вас вариант в личен и общочовешки план!
Примерно ако правият текст на пророчеството вещае болест, земетресение, смърт или примерно потоп на Земята и конкретно примерно Америка ще потъне! или България ще бъде залята от морето!, морето ще потопи Турция или Гърция, дешифрирането му задължително ще ви заведе при Боговете ни и Техните Светии, Автори и Продуценти на всички тия страховити "природни" събития и процеси и кодирани в апокалиптичната терминология, и тогава имате право на избор да ги помолите за трансформиране на смъртоносните черноенергетични събития в положителни и животворящи! 
Хайде с нас да открием Исус и Мария и ги помолим заедно за трансформиране на най–страшните прорицания в най – прекрасни!
 
СМЪРТ=Иса и Матара 

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара   

ПОТОП ще залее света=Богиня Диана и Бог ще залеят (завладеят) света 

АМЕРИКА ЩЕ ПОТЪНЕ под=под Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Матара – 
Америка ще попадне в абсолютната власт на Божиите Жреци от Всемирното Земно и Небесно Бяло Братство  

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА от=от Българи от Дуло на Богиня Диана и Изуш

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА от=от Българи от Дуло от БЕЗИСТЕНА – 

България ще бъде залята (завладяна) от Българите от Всемирното Бяло Братство от Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, Които са последните новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия на Боговете Демиурзи  Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана.

Българският феноменен жречески род Дуло е роден, отгледан и селектиран перманентно през епохите на първосътворенческият планетарен светилищен комплекс и първосвещен Божи храм, Команден център на Време – пространствения континиум и Главен КПП между Божиите измерения и светове, Централен компютър и информационен архив Акаши в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, където ще се състои и дългоочакваното отваряне на енергийните прегради на Време – пространствения континиум и Явяването на Боговете ни!

image
+
image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

– още инфо за технологията на шифровъчните и дешифровъчните процеси на пророчествата потърсете за справка в блога ни с парола на търсачката "безистена и пророчества", "безистена и Ванга" , както конкретно в 

Секретът на шокиращите предсказания за 2018 година на Нострадамус и Ванга и на най – големите ясновидци за света
http://bezistena.blog.bg/history/2017/11/08/sekretyt-na-shokirashtite-predskazaniia-za-2018-godina-na-no.1576255?reply=5055151
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––

Върху фундамента на това познание сега ще извършим дешифриране на основните важни моменти на прорицателското повествование на Българските ясновидци за съдбата на Цариград, цитирано от Митко Станчев за венец на публикацията му:  
 
ОСНОВНИ ВАЖНИ МОМЕНТИ от/за=
от/за Бог Исуж и Богиня Диана МаМа=
от/за Бог Исуж и Богиня Диана Мария Магдалена  

ВЕНЕЦ НА ПУБЛИКАЦИЯ на=ВЕНЕТС НА ПУБЛИКАТСИЯ на=
на Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Диана 

image

ПОТЪВАНЕ НА ЦАРИГРАД=Богиня Диана и Бог Иса от Трагия – 
сакралният прочит на култовото прочество за потъването на Цариград/Бизантионес/Стамбул разкрива, че не става дума за потъване на града под водите на морето, а съобщава, че той ще бъде залят (завладян) от Българите от Всемирното Бяло Братство от Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, Които са последните новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия на Боговете Демиурзи  Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана.

Или по – точно казано : пророчеството вещае, че потъването на Цариград може да бъде избегнато единствено чрез екстремално катарзисно покаяние, преклонение и тоталното и безусловно подчинение на турците и всякакви други жители на града и на държавата им (зачената и съществувала вече 7 века в страшната смъртна карма на многовековните им престъпления срещу Божия народ Българите) пред Българските Богове и Техните феноменни генетични потомци – Българите! 

Мястото на катарзисното разкаяние и преклонение го знаете – първосътворенческия и първосвещен Божи град и постоянно Божие местообиталище, първосвещеният имперски административен център и именен прототип и кръстик на 
бившия и скоро пак изконен Български град Стамбул :

СТАМБУЛ=ТАМБУЛС=Тамболс=Дамболс=Дамболис=Диамболис – 
едно от култовите древни имена на Ямбол

СТАМБУЛ=Т С АМБУЛ=Диана и Иса от Ямбол

СТАМБУЛ=АМБУЛ Т С=Ямбул на Диана и Иса

image

ИСТАМБУЛ=ТИАМБУЛС=Диамболис

ДИАМБОЛИС=ИСТАМБОЛ=Истамбул

Ето и сакралната секретна етимология и произход на култовия покрит с мрачна историческа слава Стамбул, Истамбул, който преди това е Византионес, Бизантионес:

БИЗАНТИОНЕС=БЕЗИСТИНН=БЕЗИСТЕН – 
първосътворенческият планетарен светилищен комплекс и първосвещен Божи храм в Ямбол

image

– Който има уши, да чуе! – и да им каже на турците!

КОЙТО ИМА УШИ ДА ЧУЕ=Кан (Жреци) на Ешуш и Мат Диана
вие, просвещаваните и посветени феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена  

За предотвратяването и за спасяването на гърците от прорицаваното вече дълго време потъване на Южна и въобще на цялата Гърция спасителната технология и операция е същата с допълнителните пароли: 

ГЪРЦИЯ е на=ГЪРТСИЯ е на=е на Иса ог Трагия 
 
ГЪРЦИТЕ СА на=ГЪРТСИТЕ СА на=на Диана и Исус от Трагия
 
ГЪРЦИТЕ СА на=ГЪРТСИТЕ СА на=Траги на Диана и Исус 
тия категорични документи указват категорично, че гърците, които са данайо=йодаа=юдеи, са тракийско племе от генно – инженерен умишлено свръхизроден много некачествен  експериментален продукт на Българските Богове Демиурзи и на Българските Жреци – генно – инженерни майстори и култиватори и цивилизатори 

Паролите действат и важат само след дълбоко и искрено необратимо катарзисно разкаяние, преклонение и подчинение пред Великомъченическия Български народ, за да можем ние да им ходатайстваме пред нашите Богове на епичните процеси на Съдния Ден на всички човеци и племена!

image

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана  

И още няколко важни документи от публикацията : 

ВАЖНИ ДОКУМЕНТИ от=от Ежуа и Бокиня Мат Диана  

Предстоят събития ...... началото ще е внезапното потъване на Цариград и Южна Гърция.
Бъдете нащрек !
Фир БОЛГ ! 
 
ПРЕДСТОЯТ СЪБИТИЯ да се яват=ПРЕДСТОЯТ да се явят Иса и Богиня Диана 

БЪДИ НАЩРЕК за=БЪДИ НАШТРЕК за=за БЪ ДИАН Ш ТРЕК=за Богиня Диана и Ешуа от Тракия 
 

Ето, Митко, какво означава и твоя боен призив Фир Болг!

В енциклопедиите липсва всякакъв коментар, дори и най – малкият за Фир Болг на Български език!
След като вече повече от 20 години независимите Български изследователи изнасяме безброй неопровержими автентични документи от всякакви древни исторически европейски източници, че племето на вожда им Фир Болг идва в Ирландия от Древна България на Балканите, и че митологичният Фир Болг, не е измислена личност, а е реална и е по името на Бога на заселниците от Тракия, някой старателно и акуратно е прочистил Википедията на Български от всякаква информация за него, а в другите wikipedi – и темата за Фир Болг е абсолютно неглижирана и фалшифицирана, за да не направи никой умишлена или случайна връзка между него и племето и древните Български заселници и цивилизатори на цяла Европа!

Ето братята ни или "братята ни" руснаци как са смачкали и манипулирали информацията за Фир Болг: 

Фир Болг — в ирландской мифологии третье из мифических племён, правивших Ирландией.

В легендарной ирландской истории эта раса не играет существенной роли.
 


(дебело подчертано за да не си помисли някой нещо на обратно, че точно Фир Болг са в основата на ирландския етнос ...) 

Фир Болг являются потомками сына 
Немеда,
Старна, который после изгнания увёл свой народ в 
Грецию.( сиреч България, Тракия!)
Негостеприимные греки заставили беженцев выполнять тяжёлые работы: ирландцы таскали землю с плодородных полей на скалы, чтобы греки могли разбить там свои сады.

Землю рабочие таскали в мешках (по-ирландски «болг»), откуда, видимо, и происходит имя этого племени:
Фир Болг — дословно «люди мешков».(хора с торби, народ на торбите) !!!

Устав от невольничьей жизни, люди Старна сделали себе лодки из своих мешков и отплыли в Ирландию, куда прибыли 1 августа, в день 
Лугнаса. Вместе с ними прибыли т. н. Фир Домнан и Галейон, но все три народа считали себя одной расой, поэтому носят общее название Фир Болг.
Некоторые исследователи полагают, что в мифе о Фир Болг отразилась история о реальных вторжениях в Ирландию различных племён. В Галейон такие исследователи видят галлов, Фир Домнан, по их мнению, — думноны, а в Фир Болг они видят белгов
––––––––––––––––––––––

Виждате в действие и в "научно" узаконяване на фалшификациите на Ирландската и Европейските истории, в основата и в постройките и съдържанието на които е Свещената Българска история, чрез първосигналната опростачена просто – сравнителна и натакмистична травиална десакрализирана етимология, на които учени – фалшификатори въобще не им пука, и дори –
 напротив, с византийска ехидна лукавщина и подигравателно кефене, извеждат етносната етимология и характеристика на цял един народ от презрителното и цинично "хора и народ на/с торбите"!

И значи на Ирландците им е позволено да бъдат всякакви племена, дори и белги (като и за белгите – белгийците, се знае вече категорично че те са тракийско племе с Български културен и цивилизационен имплант), могат да бъдат дори и прости "хора от/с торби", но не и свещени хора, сиреч болги, което е изконен древен Български етноним!

Те не ни позволяват да се познаем в основното ни име Болги, обаче с помощта на Свещеният шифър ние ще се познаем и овластим в Божественото ни основно име на Българи на Бог в това цензурирано и манипулирано име на Фир Болг, което в англйските енциклопедии се дава и като древно –
 ирландското Fir Bholg . 

Та Царят Фир Болг и неговото племе Фир Болг нямали нищо общо с Българите!
Нямат ли?
Я само вземете Р
 – то от Фир и го турете на края на Болг, да видите какво ще се получи по тази висша Българска херметична конспиративна анаграмна лингва технология!

ФИР БОЛГ=Ф БОЛГИР=Ф (ПХ) БОЛГИР=ПОХ БОЛГИР=Бох Болгир=Бох Българ
Бох е Българин
 
 
ФИР БОЛГ=Ф БОЛГИР=ПХ БОЛГИР=Болгир Бох=Болгири на Бох
Българите са народа на Бог


ФИР БОЛГ=Ф БОЛГИР=ПХ БОЛГИР=Болгир Бох=Болгар на Бох – 
митологичният и реален Фир Болг е Първожрец и Цар на народа Фир Болг 

Fir Bholg=FIR BHOLG=FOH BOLGIR=Бох Болгир=Бох Българ – Бох е Българин  

Fir Bholg=FIR BHOLG=BOLGIR FOH=Болгири на Бох=Българи на Бох=Бълхари на Богиня 
Българите са народа на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана   
 
Та точно тия Българи, които са народът на Богът Българин и Богинята Българка, взеха от родното си место в сърцето на китна Тракия – Ямбол, неговото древно име Дъбилин, Дъбилн, Дъблин, и като свръхвисша своя родова Божествена сакралия го пренесоха през екстремумите на изпитанията и през разстоянията на пространствата и на вековете, за да накичат с него свещената си столица Дъблин=Дъбилин на последната си европейска изгнаническа и емиграционна заселническа дестинация в Ирландия, което Свещено име да послужи сега като неопровержим безапелационен  документ на ирландското келтско племе за доказване на неговия Български произход от Тракия! 

КЕЛТИ=К ТЕЛИ=Кан (Жреци) от Дуло
Духовните водачи и царете на елитното тракийско племе келти 

ЕЛИТНО ТРАКИЙСКО ПЛЕМЕ на=на Кан (Жреци) от Дуло на Иса от Ямбол в Тракия   
 
––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––


И коментари от последния момент от форумната ни коментарна поща след публикацията на постинга: 


Mitko Stanchev :

При потъването на Цариград жертвите ще са около 30 милиона.
Включвайки и тези, които ще бъдат избити от кюрдите.
За тяхното спасение нищо не може да се направи, тъй като настоящите жители на града и района не са насочени случайно към раждане именно тук.
Това са души на престъпници, убийци и мародери.
Спомняте ли си как в Етиопия преди години умряха от глад около 6 милиона мангали ?
Това също бяха скверни души, изказали по един или друг начин презрение към Бога.

инж. Иван Дунчев :

Само дето само преди няколко поста представихме документи Свише, че всички добри и злодейски дела на света са драматична постановка Свише върху хора – марионетки на конци с илюзорна произволна, но с абсолютно нулева степен на свобода!

image

Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982

Сиреч кой каквото прави го прави по безалтернативен и строго контролиран и управляван от Българските Богове Демиурзи театрален драматичен сценарий и режисура от Тях, Които при скорошното си Явяване на Земята след Съдния Ден за всички ще постановят всеобща и тотална амнистия за всички ( които пожелаят доброволно това) след съответни индивидуални екстремални пречиствателни процедури.
Превенцията за тия събития и процеси е в блога ни.
 
Ето безапелационният Божествен Български сакрален семантичен прочит на този международен висш съдебен акт, понятие и термин – акт, който провеждат дошлите на власт Господари и Властелини над враговете им и на престъпниците :

АМНИСТИЯ от=от Ма (Майка) Диана и Иса 

ОБЩА АМНИСТИЯ от=ОБШТА АМНИСТИЯ от=от Богиня Мат Диана и Исуш  

ВСЕОБЩА АМНИСТИЯ от=
ВСЕОБШТА АМНИСТИЯ от=от Сина на Богиня Мат Диана и Бог Исуш
амнистия постановена от Спасителят на Българите и на човечеството и на света, Който е Божият Син, Човешкият Син, апогеят, еманацията и поантата на Божията Любов, реализирана с трансепохалният драматичен реалити генно –
 инженерен проект и спектакъл "Българите и човешката цивилизация", финалното действие на който се провежда през последните 2000 години чрез екстренният живот и екстремалното закаляване и селектиране през генеалогията на 100 съхранили чистотата и светостта си поколения от златната първосвещена линия на рода Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, от която генеалогия се роди Спасителят.

ТОТАЛНА АМНИСТИЯ за=за Дуло от Иса и Мат Диана
тотална амнистия за династите от Божия род Дуло, получили по Божия сценарий и добрите, и лошите роли
 
МЕЖДУНАРОДНИ ТЕРМИНИ от=ТЕРМИНИ от Ежуа и Мадара Диана

По човешките морални и емоционални съдебни норми и теглилки тази обща амнистия е несправедлива, но такъв е истинският Божествен сценарии, легализиран превод за който е новозаветната притча за Блудния син, в която Господ Бог Отец Исус каза на добрия си син – страдалец, че Той въобще не мисли и более за него, защото той е здравият му и спасен син, а всичките му мисли, болки и грижи са насочени към блудният му син, който е смъртно болен... 
 
СМЪРТНО БОЛЕН БЛУДЕН СИН от=БОЛЕН СИН от Дуло на Иса и Богиня Матара
 
Та така е, Митко, с всички човеци, които всички до един сме експериментални техни продукти, всички любими Техни генетечни деца и потомци, носещи Техния Дух, Който е Святият Дух и късче от Техните вечни и безсмъртни Души и сърца, в които пулсира и тече нон стоп Тяхната свещена Божествена кръв с всички Божествени характеристики и промоции, които след Съдния Ден Те ще отключат у всички, които пожелаят и заработят спасението си! 

БЕЗСМЪРТНИ ДУШИ от/на=ДУШИ от/на Исуз и Богиня Матара 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Фир Болг, истинският митологичен Първожрец и Цар на келтите в Ирландия
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни! 




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
14.01.2018 22:17
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bor40 - ФИР
21.01.2018 20:25
ФИР е дума от стар свещен език.Според св Петър Дънов означава божията сила,която те ръководи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675919
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!