Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2013 19:55 - Нови избори - това е редно! За любопитните... припомнете си миналите и по-миналите години, задайте си въпроси
Автор: indiram Категория: Новини   
Прочетен: 1026 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. България на българите ли е? - всички, които са се родили на тази земя.
2. ГЕРБ ли е виноват или БСП... или СДС, ДПС,НДСВ, Зелени и какви ли не,  ... всички, които минаха през прехода... Този дъъъъъъъъъъъъъъллллллъъъъъъъъъъъъъъгггггггггггггг преход???
3. Защо /не къде/ изчезна любимия ни ДОГАН? - догана, който взе някакви комисионни от някъде /Цанков камък/ колкото би взела цяла проектантска и още някакви други организации... Браво, Доган! - ѝко зависи само от мен, Нобелова награда ще ти дам! - и за последното, което направи: че сложи на твоето място /или место/ Местан!... Да, и да не забравя, че може да бъде преМестен, изМестен и отМестен! - Чу ли, Местан?
4. БСП - Станишенко вече му треперят краченцата и ... страх го е от други избори... щото с джобни... не се получават желаните резултати, особено когато иска много да лапа...
5. Местан каза: "Ние нямаме право на принципа - След нас и потоп!" - Разбира се, че нямате право, никакво право и никакво право. Права и право имат гражданите на Република България! Ще го кажа и на ДПС, не е лично адресирано, и на всички, които действат на принципа: Разделяй и владей!
6. Нови избори са нужни, най-малкото да се отдели Победител! Така, че стягайте се, ако не искате да мине време /разни прогнози/ и през цялото това време да се питате НАКЪДЕ, НАКЪДЕ... Агония! АГОНИЯ ако изберете, аго ще ви е!
7. и т.н. Уморих се... Ще захвърля документа за самоличност... Няма!
Да знаете, че Дето са салзи капали, тамо ще песен да никне! - Специален поздрав към медиите! Да отидат при хората, които ще им платят със сълзи /вместо пари - това уточнение е именно за парифили, денгифили, кинтифили, еврофили и лев-о-фили/...
    Всички да сте живи и здрави и преди да гласувате, опитайте се да си представите малко бъдещето, като не забравяте и миналото си !

послеслов: Всеки компромис води до ... дъното! /това е краткия вариант/!





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alexs - Знаете ли защо не искат въпреки че ...
16.05.2013 21:25
Знаете ли защо не искат въпреки че този път няма да има фалшиви бюлетини застото ги е страх от НФСБ Национален Фронт за спасение на България
наи-много Волен Сидеров и ДПС ако се проведат повторни избори тази партия ще влезе в Парламента че може и повече от Атака да изкара! Нека БСП да се явят на повторни избори и да спечелят повече гласове!

Разбира се че е редно не може да се започва с измама в противен случай може и да го запалят парламента...То в Библията пише "Не лъжи" -една от десетте божи заповеди!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: indiram
Категория: Новини
Прочетен: 943971
Постинги: 857
Коментари: 885
Гласове: 4489
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031