Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2016 02:16 - Какво/Кое ще спаси Света?
Автор: indiram Категория: Новини   
Прочетен: 1418 Коментари: 5 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Отговорът е: -  Красивият, Българският ум! 

Живи и здрави1 
Поздрави!



Гласувай:
7



1. gmihov - Кое света ще спаси и с нови възможности награди?
08.04.2016 10:54
С две наща светът от беди се спасява ипродължава благоденствие за хората да създава.Но! това с разрешение на Същността на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни зокони става които човек не може да нарушава и когата срещу тях човечеството застава, беда голямаго сполетява.
Тези две неща са
1. Във вечната борба между истината и заблудата разумът
човешки победа да одържи за истината и заблудата човешка, под оковите на която човечеството пъшка, на бунището на историята да изпрати, както това в миналото е станало с заблудите:"Неродвижно земя","Неделим атом"и пр. Така днес това да стане с заблудата"Консервативно гравитационно поле", "Изкривено прастранство" и пр.
Истините са вечни, но забеди човешки, заблудите в борбата с истините са по упорити, на базата на алчността човешкса тотално човечеството в свой плен държат и път на истината не дават , докато тя не ги победи. Тази победа и от непобедимото
/истината/ , над победимото/заблудата в познанието/ без невинни жертви не става.
В миналото жервите в името на заблудата, в лоното на християнството са от инквизицията. Днес жертвите в името на заблудата , влоното на исляма саот джихата.
И днес, доката Ислямът, докато собствената си заблуда не прозре ,много жертви невинни ще даде.Но! Човек, по високо от Бога да зсане и той господар на света да стане, това няма да стане. Не е било и никога няма да бъде преходнот над вечното да застане и господар на света то да стане. Вечното ,все вечно ще си остане, а преходното, все преходно ще си остане, с амбиции големи на вечното господарда стане.
цитирай
2. gmihov - Продължение
08.04.2016 11:22
2. Второто е ново познание в всеобщото познание , победа над заблудата да удържи и обилни блага, снови възможности човечествто да товори на бъдни поколения много по големи условия за живот да осигури на земята и в Космоса.
След проумяването на постигнатото в познанието от Коперник, Галилей, Ж.Бруно, Р.Майер, Нютон и много други вэзможнвостите на човечеството нарастват и днес човешката популация на земята е над 7 милиалда..
Темповете с кито тази популация расте, вече трудно ще се осигурят с досегашните достижения на ануката. Нужни са нови достижения ,с нови много по големи възможности, за да може, човешка поплация и от 100 милиарда и повече да оцелее на , земята и в космоса . Такива нови възможности , предлагат моето откритие "Наличие на условия, при ктоито гравитаационното поле не е консервативно и директната гравитационна енергетика, до които достигнах в 1960 год., който моите съвременици, не могат все още , в лоното на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, да проумеят, както в миналото свремениците на Коперник, не можели да проумеят, че земята безспир се движи в пространството. Следващите поколения са го проумели и път на новите иситни са дали.
Във Всемира нищо ново н се създава и не се унищожава. Всичико, като същност -вечна се съхранява. И тя без спир продължава преходни форми да създава и и унищожава, живота да бъде вечен, безконечен. Безначало,без край.С верига вечна на живота от преходни структури, които тя /същността на Вечността/ , без да спира изгражда и разгражда.
цитирай
3. ivo1 - Времето при различни условия тече ...
08.04.2016 14:00
Времето при различни условия тече различно.Без материята няма време.Няма и енергия.Така,че нищо не е вечно.Всичко е движение!
цитирай
4. ivo1 - Какво стана, оправи ли си компа да не ...
08.04.2016 14:03
Какво стана, оправи ли си компа да не изключва когато пишеш?
цитирай
5. nalia - Не знам за света, Инди,
09.04.2016 11:57
аз търся някой да ме спаси от сляпото куче - не остави зюмбюл, лале, лилиум или нарцис - примъкна под земята всичката хубост.
Не спрат ли хората да бягат като него от светлината, светът ще трябва да се спасява от тях...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: indiram
Категория: Новини
Прочетен: 943927
Постинги: 857
Коментари: 885
Гласове: 4489
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031