Постинг
22.01.2017 15:22 -
КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
ОМЛЕТ С ЛУК, БЕКОН И ГЪБИ
След като подлютя малко червените чушлета в блога, ми се отваря апетит за лесна и вкусна вечеря, която предлагам и на вас.
Всичко е на око, зависи колко омлета искате да направите поотделно.
За един омлет се разбиват яйца с мляко и сол - може и с миксер.
Запържват се поотделно в масло - лук на филийки, бекон на филийки и гъби на филийки и се вадят от тигана - всички поотделно.
Хоп, яйцата в масло, чака се да се позапържат и към края се добавят от едната страна продуктите, още малко солчица се добавя и се обръща половината яйчена маса, пак се изчаква да стегне и се вади в чиния. А там се добавя зелена салата за гарнитура. Каквато я обичате.
Едно винце в чаша "Мерло" прави вечерята незабравима.
И ни напомня за Чучевите стихове!
Да ви е сладко!
След като подлютя малко червените чушлета в блога, ми се отваря апетит за лесна и вкусна вечеря, която предлагам и на вас.
Всичко е на око, зависи колко омлета искате да направите поотделно.
За един омлет се разбиват яйца с мляко и сол - може и с миксер.
Запържват се поотделно в масло - лук на филийки, бекон на филийки и гъби на филийки и се вадят от тигана - всички поотделно.
Хоп, яйцата в масло, чака се да се позапържат и към края се добавят от едната страна продуктите, още малко солчица се добавя и се обръща половината яйчена маса, пак се изчаква да стегне и се вади в чиния. А там се добавя зелена салата за гарнитура. Каквато я обичате.
Едно винце в чаша "Мерло" прави вечерята незабравима.
И ни напомня за Чучевите стихове!
Да ви е сладко!
Няма коментари
Търсене